You are here: Home › about-us

Вести

Отпочна продажба
Dec 02 2013

Официјално отпочна продажбата на станови во елитната населба Аеродром-Скопје.Објектот е во групата на најдобро оценетите проекти по својот архитектонски изглед.

 

Информации
Dec 02 2013
За дополнителни информации повелете во канцелариите на Акчелик Градба - Скопје на бул. Јане Сандански 92/1 Аеродром Скопје, или контактирајте не на телефоните: 
070 64 73 33; 
0244 65 04;
071 46 11 11;
backnext

Контакт информации

  • Тел:        +389 22 44 65 04
  • Факс:      +389 22 45 11 99
  • Адреса:   Bul. Jane Sandanski 92/1 
                   Aerodrom-Skopje

За нас

АКЧЕЛИК 

 -Една од најголемите семејни компании во приватна сопственост во градежната индустрија и секторот за недвижности е посветена на обезбедување на целосни просторни решенија за нашите клиенти. Нашата компанија која е присутна во градежниот сектор од 1968 година има изработено бројни средни и неколку големи комплекси на деловни и станбени згради, започнувајќи во Турција па продолжувајќи во Руската Федерација и Украина од 1994. Во 2008 година во Македонија, во Скопје се основа АКЧЕЛИК градба, која во регионот има капацитет да изгради стотици куќи, шопинг центри и деловни центри. Целта на нашата компанија е секогаш да работиме внимателно и прецизно почитувајќи го квалитетот и современите текови. Најважниот принцип на нашата компанија е довербата кај клиентите.


АКЧЕЛИК мисија

Водена од квалитет

- Да биде водечка градежна компанија на глобалниот пазар.
- Да стане најпрефираниот избор на клиентите кои бараат одличен квалитет и навремено завршување на проекти од голема вредност.
- Во континуитет да се бави со иновации, да развива и имплементира најсовремена технологија во методи и материјали за зголемување на продуктивноста и трошочната ефективност.
- Во континуитет да ја подобрува конкурентноста, за нашите луѓе да бидат доказ за изборот на Акчелик.
- Да се изгради безбедносна култура со континуирано намалување на стапката на фрекфентност на повреди, со цел постигнување на нула несреќи.

AКЧЕЛИК визија

Поглед во иднината

"Да биде индустриски лидер и инжинеринг градежна компанија водена од пазарот,определена за одличен квалитет, перфоманси и ефикасност за сите видови на градби”.

Визионерската изјава е инспирирана од глобалниот развој на ифраструктурата и од потребите за во иднина, со централно фокусирање на клиентот.
Посрарите раководители во рамките на организацијата се активно вклучени во развој и одржување на ефективен и ефикасен менаџмент систем за постигнување на визијата на Акчелик за постигнување на Задоволство на клиентот.
Мисијата на Акчелик корпорацијата е одредена од визионерската изјава за постигнување на севкупните стратегии,објективи и цели на организацијата.